www.percussion.fi - lyömäsoitinkauppa ja -portaali

percussion.fi

¡etusivu/main¡ ¡kauppaan/shop¡ ¡yhteydenotto/contact¡


¡cajon.fi¡
¡vuokraarummut.fi - rental instruments¡
¡tietoja yrityksestä¡

Percussion Finland Oy
:


Perustin yhden miehen yritykseni, Lyömäsoitinpalvelu Huhdanpään, vuonna 2011 todettuani, että lyömäsoitintarvikkeiden saatavuus Suomessa oli suorastaan retuperällä.

Aluksi myynnissä oli ainoastaan yhtä rumpukapulamallia, mutta olen laajentanut tuotevalikoimaani määrätietoisesti, ja nyt voin ylpeänä todeta tarjoavani maan kattavimman valikoiman malletteja, pikkurumpukapuloita sekä laadukkaita kehärumpuja.

Soittimia ja soittotarvikkeita voi tulla kokeilemaan Helsinkiin Showroom Rudolphiin, joka on avoinna sopimuksen mukaan. Neuvottelen jatkuvasti maahantuontisopimuksista, joten uusia tuotteita tulee valikoimaan tuon tuosta. Teen myös yhteistyötä eurooppalaisten ja suomalaisten maahantuojien kanssa, joten kauttani saa myös soittimia, joita en itse tuo maahan.

Vuoden 2014 alusta yrityksen toiminta siirtyi Percussion Finland Oy:n nimiin. Uusi yritys tarjoaa myynnissä olevien soitinten ja soitintarvikkeiden lisäksi laajan valikoiman vuokrasoittimia sekä ammattikäyttöön että kotiin harjoitussoittimiksi opiskelijoille. Toimitamme tarvittaessa koko Backline-kaluston. Kauttamme saa myös lyömäsoitinten huolto- ja kuljetuspalvelut.

Yritys järjestää myös koulutusta sekä musiikin ammattilaisille että harrastajille.

Toimin lyömäsoittajana ja opettajana sekä orkesterimusiikin että vähemmän vakavan musiikin saralla. Näin kartuttamaani ammattitaitoa käytän valitessani soittimia ja soittotarvikkeita sinulle.
musiikin maisteri Huhdanpää


Yrityksen asiakkaina mm
:-
Juha Lauronen
lyömäsoitinten äänenjohtaja, Sinfonia Lahti

-
Suomen kansallisoopperan orkesteri

-
Tapiola Sinfonietta

-
Sibelius-Akatemia

-
Radion Sinfoniaorkesteri

-
Sinfonia Lahti

-
Lapin Kamariorkesteri

-
Helsingin Kaupunginteatteri

-
YLE

-
Suomen Lähetysseura

-
Espoon musiikkiopisto

-
Tampereen konservatorio

-
Tampere Filharmonia

-
Deadly Beat -festivaali

-
Radio Sputnik

-
Kirkko soikoon -festivaali

-
Rahvusooper Estonia

-
Lahden yhteiskoulu

Maahantuontivalikoimassa mm
:Grover Pro Percussion -soittimet ja soittotarvikkeetMike Balter -malletit, kapulat yms.Malletech -malletit ja soittimet


Cooperman -rumpukapulat ja kehärummutRohema -rumpukapulat, rodit, sudit ja shakeritBlack Swamp Percussion -soittimet ja soittotarvikkeetVancore -orkesterin lyömäsoittimetConcorde -mallettisoittimet yms.Lefima -soittimet ja soittotarvikkeetRon Vaughn -soittimet ja soittotarvikkeetInnovative Percussion -malletit, kapulat yms.


Useita eri cajon -rumpuja. Katso tarkemmin osoitteesta:www.vuokraarummut.fi
Vuokraa yritykseltä rumpuja ja lyömäsoittimia.

Kysy tarjous myös muista lyömäsoittimista ja rummuista

rudolphpercussion.com cajon.fi vuokraarummut.fi TuomoHuhdanpää